Friday 12 October 2007

EDS aukció Mechelenben

Minden évben az EDS szervez egy jótékonysági akciót a Global Volunteer Day zászlaja alatt, idén sem lesz kivétel és a Managers Without Frontiers(*) alapítványt fogják támogatni a bevétellel.
(*) Azon gondolkodom, hogy valaki vajon lecsuknak-e ezért a teljesen nyilvánvaló lenyúlásért? Vagy non-profit szervezetektől lopni szabad?
Mindegy, lényeg, hogy legy egy elektronikus aukció, itt Belgiumban, sőt Mechelenben és mindenkitől kértek valami cuccot. Azon gondolkodtam, hogy felajánlom az OMOT kiállításra beküldött (és a "futottak még" kategórián belül az előkelő 1268.-ik helyezést elért képemet, de hihetetlen módon a mai napig nem tudták visszapostázni (nekem kb. fél óra volt összeütni a csomagot és elküldeni Plano, TX-ba).
Viszont a szervezők csak a nyakamra jártak, ezért felajánlottam hogy adok nekik két másik képet, ami csak részben igaz, mert az egyik pont az (nyilván új nyomat lesz, de más keretben), ami eddig is volt, a másik meg egy újabb variáció a pók-a-tulipánban témára (nem birok leállni :)
A felajánlott képet alant, remélem valaki, VALAKI majdcsak meg akarja őket szerezni.
1) Normál lenti tulik


2) Jó öreg pókocska most híres lesz
Posted by Picasa

No comments: