Wednesday 25 February 2015

Csak egy kis karc...

Legalábbis ezt szerettem volna elhitetni magammal, amikor a parkolóban meghallottam azt a rettenetes karistolást. Hát, nem kicsi...

 Az ajtó még talán menthető, kis lakatolással és fényezéssel rendbe lehet tenni, legalábbis ezt ígérte az egyik itteni zuglakatos (török, persze). csak kérdés, hogy megéri-e? vagy inkább keresni kellene egy jó állapotú ajtót és azt berakni.

Hanem a hátsó kerékívet szépen lerombolta az oszlop betonja. Egyes helyeken a fémig levitte a festéket. A lakatos span szerinte ezt is meg tudja oldani két nap alatt, de ebben annyira azért már nem vagyok biztos. És mindezért csak (...dobpergés, hatásszünet...) 600 pénzt kér. ami mindenki szerint milyek kurva olcsó (az itteni viszonyokhoz képest). Én csak azon parázok, hogy ha nem dolgozik szépen, akkor 50 ajró is kidobott pénz.

Arról nem is beszélve, hogy momentán kurvára nincs 600 pézem, főleg miután a Polci időszakos szervize is több, mint 400 volt.

És ahogy Paul kolléga mondta vala, hogy válik majd el a vér a víztől - vagyis bevállalom-e a kiadást, vagy szabadulok az egésztől, ahogy van. Meglátjuk...

No comments: